Menu

Taxatie Hoofddorp - NWWI

Wij verzorgen een NWWI gevalideerd woning taxatie rapport in Hoofddorp. Snel en correct. LID NVM – NRVT. Taxatie woonhuis of appartement in Hoofddorp.

 

Taxatie rapport

Bij woning taxatie in Hoofddorp wordt ingeschat hoeveel uw woning waard is. Waar een makelaar slechts een waardebepaling kan geven, kan een taxateur uit Hoofddorp uw woning daadwerkelijk op waarde inschatten. Daarbij wordt onder meer gekeken naar de staat van uw huis, de grootte van uw huis en de indeling daarvan, de materialen die bij de constructie van het huis gebruikt zijn (alsmede de kwaliteit daarvan) en de energiezuinigheid van uw woning. Ook worden rechten zoals een erfpacht meegewogen, de ligging van de woning en de huidige situatie op de markt.

Onze taxaties staan bekend om

  • Gemiddeld een besparing van 10%
  • Persoonlijk contact
  • No cure no pay

Meer informatie

-Vakkundig
-Snel
-Lid NVM
-Ruime kennis van de markt.

Veelgestelde vragen

Joost Makelaars verzorgd uw taxatie in Hoofddorp.
Joost taxatie in Hoofddorp
Bij Joost doen ze als taxateur niets anders dan jaar in, jaar uit woningen taxeren. Daardoor hebben we enorm veel ervaring met allerlei soorten woningen.
Wanneer vraagt u een woningtaxatie aan?
Het aanvragen van een woningtaxatie kan verschillende redenen hebben. U kunt een woningtaxatie nodig hebben wanneer u uw woning wilt verkopen. U wilt bijvoorbeeld zeker weten dat u uw woning voor een goede prijs in de markt zet. U kunt ook een woningtaxatie nodig hebben wanneer u een woning wilt kopen. Deze taxatie kunt u laten doen om de woningwaarde te controleren of om beter te kunnen onderhandelen. Bij het aanvragen van een hypotheek zal de bank tevens om een woningtaxatie vragen. Zo weet de bank wat de woning waard is en wordt de hoogte van de hypotheek bepaald. (Bron: NRVT)
Wat is de gemiddelde uitwerktijd?
Wij hanteren een maximale uitwerktijd van 5 werkdagen. Het rapport is in de meeste gevallen eerder afgerond, echter omdat wij afhankelijk zijn van derde partijen verzoeken wij u om rekening te houden met 5 werkdagen.
Nog vragen?
Neem contact met ons op
Contact